Mobila de bucatarie

Deplasarea rapida in bucatarie este esentiala atunci cand preparati masa. Bucatarua este locul in care gatiti sau stati impreuna dupa o zi agitata. Daca bucataria dumneavoastra nu este pe masura nevoilor, puteti comanda mobila noua de bucatarie. Ganditi-va inainte de a inepe proiectarea mobilei.

Mobila de bucatarie la comanda Iasi

Cititi mai multe despre bucatarii.
Mobila de bucatarie la comanda iasiNu trebuie sa fiti expret atunci cand doriti sa comandati mobila noua. Analizati locurile goale si colturile pentru rafturi si masute. Aveti grija sa nu blocati spatiul in bucatarie. Acest spatiu nu este altceva decat zona dintre cuptor, chiuveta si frigider, si trebuie lasata libera pentru a facilita accesul.

Pentru mai multe informatii accesati paginile: Mobila de bucatarie sfaturi, Culori pentru mobila de bucatarie si Totul despre mobila de bucatarie.

In majoritatea cazurilor spatiul de depozitare in bucatarie este compromis in favoarea designului sau electrocasnicelor. Sfatul nostru este ca atunci cand realizati mobila de bucatarie la comanda sa incercati sa luati in calcul si colturile, iar atunci cand spatiul este mic va puteti extinde cu dulapurile pe verticala.

Inainte sa va hotarati asupra unui model de mobila strangeti membrii familiei si descutati cu acestia despre modul in care doriti sa amenajati. Stabiliti asteptarile si cerintele.

Recomandam mobila de bucatarie la comanda Iasi

Decideti stilul care se potriveste cel mai bine camerei si stilului pe care il aveti. Insiprati-va din reviste si site-uri pentru mobila. Nu toate modelele si ideile pentru mobila sunt potrivite pentru conditiile din casa.

Desenati incaperea si locul electrocasnicelor si mobilierului, pentru a obtine o idee reala asupra spatiului de care dispuneti.

Planificati distribuirea electrocasnicelor. Stabiliti ce electrocasnice doriti sa incorporati si tineti minte ca electrocasnicele care nu sunt incorporabile nu se pot incastra in modulele standard de bucatarie.

Asigurati-va ca lasati suficient spatiu pentru zona in care gatiti, aproximativ 30 cm in partile laterale, pentru a nu va accidenta ulterior cu instrumentele de bucatarie si pentru a spori siguranta impotriva incendiului.

In cazul in care folositi plita cu gaze selectati atent materialele pentru panoul de perete pozitionat intre corpurile de baza si cele suspendate.